Beste Klant,

De verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) leidt nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen. Beperkingen die ook van invloed zijn op de werkwijze en prestaties die je van Peever International gewend bent.

Met dit bericht willen wij u persoonlijk op de hoogte brengen van de maatregelen die we nemen om de risico’s in deze moeilijke tijd tot een minimum te beperken. Onze onvoorwaardelijke toewijding aan de gezondheid en veiligheid van u als klant, de gemeenschap en onze medewerkers staat daarbij voorop.

Productie en levering

Op dit moment werken al onze productiefaciliteiten, weliswaar met aangepaste veiligheidsregels, volgens plan. We hebben bovendien voldoende voorraad in huis om jullie een gepaste oplossing te kunnen garanderen. De leveringstermijnen voor gepersonaliseerde producten kunnen momenteel een vertraging oplopen maar wij stellen alles in het werk om de continuïteit van onze samenwerking te blijven garanderen binnen de veiligheidsnormen die gelden in deze crisisperiode.
Onze leveringen trachten wij zoveel mogelijk te bundelen om de afhaalmomenten en het contact tussen mensen zoveel mogelijk te vermijden. Je bezorger zal met ingang van vandaag ook zelf voor de ontvangst van je bestelling tekenen.

Uitstelling van leveringen

Wil je de levering van je bestelling naar een later moment verplaatsen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We passen de leverdatum graag aan naar een door u gekozen datum in de toekomst.

Ophalingen

Ons kantoor is als gevolg van de maatregelen gesloten. Ligt er een bestelling voor je klaar op onze locatie? Mail dan met onze klantenservice: info@peever.be. We zoeken graag mee naar een oplossing.

Klantenservice

Onze klantenservice blijft bereikbaar tijdens onze openingsuren. Je bereikt ons het snelst via mail (info@peever.be) of telefonisch op het nummer: +32 (0)3 480.60.44

De gevolgen voor Peever International nv.

Als Belgische producent hebben wij nog voldoende grondstoffen en voorraad om de continuïteit van onze productie te garanderen. We hebben verregaande veiligheidsmaatregelen en voorzorgsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat we deze capaciteiten ook in tijden van crisis kunnen gebruiken. Maar uiteraard staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers voorop.
Onze verdere bedrijfsvoering wordt op dit moment niet beïnvloed. In geval van nood zullen we adequaat handelen en de benodigde aanpassingen doen in het belang van de gezondheid van onze medewerkers en partners. We brengen je direct op de hoogte van relevante veranderingen zodra die zich voordoen.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail naar info@peever.be.

We hopen dat de gezondheidssituatie zich snel herstelt en de impact voor uw bedrijf beperkt is.

In afwachting, wens ik jou en je medewerkers namens het hele team bij Peever International het allerbeste!

Met vriendelijk groet,

Yannic Verlinden