Wij zijn  een Belgische onderneming, gespecialiseerd in de productie en continue verbetering van verzegelingen.

Sinds de oprichting in 1933 is Peever uitgegroeid tot een internationale speler. Maar wij blijven trouw aan onze roots als familiebedrijf. We geloven immers dat persoonlijke dienstverlening, snelheid en hoge kwaliteit perfect samengaan. We werken er elke dag aan om dat aan u te bewijzen.

 

Kwaliteit voorop


Onze missie? Hoge kwaliteit, snelle service en een eerlijke prijs. Daarom zijn we trots op ons ISO 9001-certificaat, behaald in 2005.

Alle medewerkers van Peever International zetten hun schouders onder dezelfde waarden, met één doel: jouw tevredenheid

 

Flexibiliteit


In onze vestiging in Lier zitten alle afdelingen onder één dak: Research & Development, Productie, Logistiek en Verkoop voor de Benelux. Door alle diensten onder één dak te houden, spelen we vlot in op de markt en op vragen van onze klanten.

Oplossingen op maat worden in-house ontwikkeld, geproduceerd en naar jou verzonden.

 

Veelzijdig en innovatief


In de vroegste jaren van Peever lag de focus van onze productie op verzegelingen in staal en aluminium. Doorheen de jaren hebben wij geïnvesteerd in steeds betere en innovatieve producten. Zo is Peever International pionier geworden op het vlak van kunststoffen verzegelingen.

Wij waren bij de eerste producenten om fixed length kunststoffen zegels op de Europese markt te brengen: onze Sydex.

 

Een compleet gamma


Vandaag biedt Peever International je een compleet assortiment van verzegelingen met uiterste zorg geselecteerd, geschikt voor elke toepassing en gepersonaliseerd volgens de wensen van de klant.

Ons productgamma bestaat uit de volgende productcategorieën: container verzegelingen, handslot verzegelingen, kabel verzegelingen, plastic aanrijgzegels, verzegelingen met vaste lengte, verzegelingen op draad, vaten- en boxverzegelingen, gereedschappen en verzegeldraad, veiligheidsetiketten, …

De veranderlijke wereld van veiligheid staat niet stil, daarom blijven wij altijd op zoek naar nóg betere oplossingen die klaar zijn voor de toekomst.

 

ISO Certificatie


Om een hogere kwaliteitsgarantie te bieden, heeft Peever International sinds 2005 een kwaliteitsmanagementsysteem geïmplementeerd dat voldoet aan ISO 9001:2015.

Peever International is bovendien houder van een groot aantal patenten en onze containerverzegelingen zijn gecertificeerd volgens de internationale norm voor containervervoer ISO PAS 17712.