wie-zijn-wij-fotoband

Over Peever

Wij zijn  een Belgische onderneming, gespecialiseerd in de productie en continue verbetering van verzegelingen. Sinds de oprichting in 1933 is Peever uitgegroeid tot een internationale speler. Maar wij blijven trouw aan onze roots als familiebedrijf. We geloven immers dat persoonlijke dienstverlening, snelheid en hoge kwaliteit perfect samengaan. We werken er elke dag aan om dat aan u te bewijzen.

Kwaliteit voorop

Onze missie? Hoge kwaliteit, snelle service en een eerlijke prijs. Daarom zijn we trots op ons ISO 9001-certificaat, behaald in 2005. Alle medewerkers van Peever zetten hun schouders onder dezelfde waarden, met één doel: uw tevredenheid.

Flexibiliteit

In onze vestiging in Lier zitten alle afdelingen onder één dak: Research & Development, design, productie, logistiek en verkoop voor de Benelux. Door alle diensten onder één dak te houden, spelen we vlot in op de markt en op vragen van onze klanten. Oplossingen op maat worden in-house ontwikkeld, geproduceerd en naar u verzonden.

Veelzijdig en innovatief

In de vroegste jaren van Peever lag de focus van onze productie op verzegelingen in staal en aluminium. Doorheen de jaren hebben wij geïnvesteerd in steeds betere en innovatieve producten. Zo is Peever International pionier geworden op het vlak van kunststoffen verzegelingen. Wij waren bij de eerste producenten om fixed length kunststoffen zegels op de Europese markt te brengen: onze Sydex.

Vandaag biedt Peever u een compleet gamma van verzegelingen, geschikt voor elke toepassing en voor u gepersonaliseerd. Zoals veiligheidsetiketten, tapes, indicatieve verzegelingen in metaal (high security bolt en kabel verzegelingen) of in kunststof. De meeste worden ter plaatse geproduceerd in onze vestiging in Lier.